Introducere SAP Lumira și SAP Analytics Cloud

horia_poza3
Horia Ciuclaru
Ultima modificare ianuarie 19, 2023
59 persoane inscrise

Despre curs

Cursul introductiv despre SAP Lumira și SAP Analytics Cloud vă oferă posibilitatea de utilizare a instrumentelor de management Lumira și Analytics Cloud si posibilitatea de învăța cum să utilizați aceste instrumentele pentru a crea și publica rapoarte și analize. Veti invata cum să creati rapoarte și analize interactive folosind instrumentele de vizualizare din Lumira și Analytics Cloud și cum să utilizați uneltele de analiza pentru a obține informații valoroase din date.

Obiective invatare

Crearea de rapoarte si analize: Veti invata cum sa creati rapoarte si analize interactive folosind instrumentele de vizualizare din Lumira sau Analytics Cloud si cum sa utilizati uneltele de analiza pentru a obtine informatii valoroase din date.
Utilizarea instrumentelor de management SAP Lumira si SAP Analytics Cloud
Crearea si utilizarea conexiunilor la date: Veti invata cum sa creati si sa utilizati conexiuni la date din diferite surse, cum ar fi Excel
Crearea de vizualizari: Utilizati instrumentele de vizualizare din Lumira pentru a crea diferite tipuri de vizualizari, cum ar fi grafice, tabele sau diagrame, care sa prezinte datele in mod clar si usor de inteles

Materiale incluse

  • Materiale video

Cerinte

  • Cunostinte de baza despre sistemul SAP: Este necesar sa aveti cunostinte de baza despre cum functioneaza sistemul SAP si cum sa navigați prin diferitele module.
  • Cunostinte de baza despre analiza de date: Este benefic sa aveti cunostinte de baza despre cum sa colectati, sa analizati si sa interpretati date.

Public tinta

  • Analisti de afaceri: Acestia sunt responsabili de colectarea, analizarea și interpretarea datelor pentru a lua decizii informate și pot utiliza Lumira sau Analytics Cloud pentru a crea rapoarte și analize interactive.
  • Dezvoltatori de rapoarte: Acestia sunt responsabili de crearea de rapoarte și analize pentru utilizatorii finali și pot utiliza Lumira pentru a crea rapoarte și analize interactive cu un aspect profesionist.
  • Consultanți SAP: Acestia sunt specializați în implementarea și personalizarea sistemului SAP pentru companiile lor și pot utiliza Lumira pentru a crea rapoarte și analize personalizate pentru clienții lor.
  • Utilizatori finali SAP: Acestia sunt angajații companiei care folosesc sistemul SAP în munca lor zilnică și pot beneficia de rapoarte și analize create cu Lumira.
  • Cineva interesat de analiza de date si in a utiliza un instrument de analiza vizuala puternic.

Cuprins

7 Lecții3h

Introducere SAP Lumira

Prezentare SAP Lumira

Introducere SAP Analytics Cloud

Trainer

Horia Ciuclaru

5.0/5
9 Courses
26 Recenzii
323 Cursanți
Vezi mai mult

Scrie o recenzie

image-1 copy 67
Free
Nivel
Toate nivelurile
Durata 3 ore
Lecții
7 lecții
Language
romana

Materiale incluse

  • Materiale video