Politica de livrare si anulare

Politica de livrare si anulare

POLITICA DE LIVRARE

Cumpărătorul poate alege cursuri la care să participe, utilizând interfața www.cursurisap.ro

Cumpărătorul poate accesa orice curs, din oferta disponibilă, în limita locurilor disponibile și a criteriilor de eligibilitate stabilite pentru fiecare curs în parte.

Pentru efectuarea unei inscrieri valide pentru un curs, Cumpărătorul va trebui să furnizeze anumite date personale pe care trebuie să le completeze în câmpurile dedicate din secțiunea „Formular de înscriere”. În cazul în care datele furnizate sunt incomplete sau incorecte, Cursurisap.ro își rezervă dreptul de a nu valida înscrierea.

In urma înscrierii si achitării contravalorii cursului, Cursurisap.ro  expediază Cumpărătorului informații suplimentare despre curs și documentele cerute pentru înscriere, precum și factura. 

Aceasta va fi expediată Cumpărătorului pe adresa de e-mail completată de către acesta în sectiunea special dedicata datelor personale in momentul realizarii contului sau in momentul efectuarii plati.

După efectuarea plății CursuriSAP.ro oferă acces la materiale sau la serviciile comercializate în aproximativ 2-3 ore. Acestea pot fi vizualizate direct pe platforma sau trimise pe mail în cazul materialelor în care se specifică acest lucru. Dacă nu ați primit acces la materiale direct pe platforma, vă rugăm să ne contactați pe adresa de mail contact@cursurisap.ro sau folosind formularul de contact.

POLITICA DE RETUR

Anularea cursuri achizitionate online (carti, cursuri, materiale ce se descarca de pe Internet sau sunt folosite online, cloud) se poate efectua pana in momentul livrarii serviciului achizitionat. Parcurgerea unui curs inseamna livrarea produsului digital și, potrivit  DIRECTIVA (UE) 2019/2161 A PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI A CONSILIULUI din 27 noiembrie 2019 ( C 30- Dreptul de retragere), acesta este exceptat de la plata returului.

Politica de retur nu se aplică în cazul materialelor sau serviciilor oferite de Cursurisap.ro, acestea fiind oferite în mediul online.

POLITICA DE ANULARE CURSURI ONLINE

Dacă Cumpărătorul achită taxa de participare la un curs și ulterior, din orice fel de considerente, nu mai dorește sau nu mai poate să participe, acesta nu poate solicita și primi returnarea sumelor achitate.

Dupa livarea serviciilor achizitionate, comanda nu mai poate fi anulata.

Cursurile online se referă la acele cursuri care se desfășoară pe platforma educațională, în sistem autodidact. In cazul cursurilor online nu se fac restituiri financiare. Odată achitat, cursul vă aparține, conform modului de acces pe care îl are acesta. Intrucat platforma online vă ofera o serie de cursuri sau lectii gratuite pentru a vedea modul de explicare si tipul de continut, și fiecare curs are o explicație amănunțită legat de ce conținut oferă, este la alegerea cursantului dacă va accesa sau nu cursul. După accesarea acestuia, consideram că achiziția a fost făcuta cu bună stiinta.