Devino trainer!

Devino trainer!

Te așteptăm cu drag să te alături echipei noastre de traineri.

Descoperă-ți potențialul de trainer

Dacă ești dornic să îți împărtășești cunoștintele și abilitățile cu alții și să contribui la dezvoltarea lor, atunci ești binevenit să te alături echipei noastre.

Castigă bani

Câștigă bani de fiecare dată când o persoană îți cumpără cursul. Plata se va lunar în funcție de metoda aleasă de tine

Inspiră cursanți

Ajută oamenii să dobândească noi abilități, să avanseze în carieră și să își exploreze potențialul împărtășind cunoștințele tale.

Intră în comunitate

Profită de comunitatea noastră activă de cursanți pentru a te ajuta în procesul de prezentare a cursurilor tale.
10000

Cursanți activi

0

Cursuri online

0

Cărți sub formă de eBook

Cum să devii trainer

Deveniti instructor

Dacă doriți să deveniți un trainer pe platforma CursuriSAP, trebuie sa urmași următorii pasi:
  1. Obtineți cunoștințele necesare: SAP este un software complex care acoperă o gamă largă de module și functionalități. Este important să aveți o întelegere solidă a acestora pentru a putea preda cu succes. Puteți obține aceste cunostințe prin studii academice, cursuri de formare sau experiență profesională în domeniu.

  2. Dezvoltați abilități de predare: un trainer bun trebuie să fie capabil să prezinte informații complexe într-un mod accesibil și ușor de înțeles pentru audiență. Puteți dezvolta aceste abilități prin traininguri de predare, participarea la cursuri de dezvoltare personală sau prin practică susținând prezentări în fața unor grupuri mici.

  3. Continuați să vă dezvoltați: învățarea continuă este esențială pentru orice trainer de succes. Asigurați-vă că vă mențineti abilitățile și cunostintele actuale prin participarea la conferințe, cursuri de formare și citirea materialelor de specialitate.

Susținerea unui curs

Susținerea unui curs

Susținerea unui curs înseamnă prezentarea materialului de studiu într-un mod organizat și coerent, astfel incât audiența să poată înțelege și reține informațiile. In general, susținerea unui curs implică următoarele:

  • Prezentarea materialului de studiu într-un mod logic, cu exemple și ilustrații care să ilustreze conceptele prezentate.
  • Utilizarea diferitelor metode de predare, precum lecții interactive, demonstrații practice, studii de caz, etc., pentru a păstra interesul audienței și a le oferi o experiență de învățare diversă.

Susținerea unui curs poate fi o activitate complexă și poate necesita mult timp și muncă, dar poate fi, de asemenea, o experiența gratificantă, atât pentru cel care susține cursul, cât și pentru audiență.

Pregătirea susținerii unui curs

Pentru a pregati sustinerea unui curs, trebuie sa urmati urmatorii pasi:
  • Intelege scopul cursului: intelegand scopul cursului, poți determina ce informații trebuie sa transmiți audienței și cum trebuie prezentate acestea pentru a fi relevante si de valoare.

  • Identifică audiența: întelegând nevoile, cunoștintele și experienta audientei, poți adapta conținutul cursului pentru a se potrivi acestora.

  • Realizează o structura pentru curs: organizează materialul de studiu într-un mod logic, astfel incat sa fie ușor de urmărit și de reținut.

  • Crează suporturi de curs: poți utiliza prezentări PowerPoint, lecții scrise, demonstrații practice, etc., pentru a te ajuta sa prezinți materialul de studiu de maniera clara și eficientă.

  • Cunoașteți propria prezentarea: asigură-te ca ești confortabil cu materialul de studiu și cu modul in care il prezinți, practicând inainte de a susține cursul.

Ai nevoie de ajutor in realizarea materialelor?

Daca ai nevoie de ajutor in realizarea materialelor te rog sa ne contactezi folosind pagina de Contact.

Suntem aici pentru a te ajuta

Echipa noastră de asistență pentru traineri îți stă la dispoziție, pentru a te ajuta în crearea cursurilor. Folosește formularul de contact pentru a intra în legătură cu noi și a discuta pe larg care sunt pasii pentru realizarea propriului curs pe platforma Cursurisap.ro

Devino trainer chiar de astăzi!

Alătură-te celei mai mari comunități de învățare SAP din România.