SAP IS-U – SAP în domeniul utilităților (gaz, curent,apă)

horia_poza3
Horia Ciuclaru
Ultima modificare iunie 7, 2024
1 persoane inscrise

Despre curs

SAP IS-U (SAP Industry Solution Utilities) este un modul orientat pe procese de la SAP pentru industria de utilități.

Cu SAP IS-U, furnizorii de energie sau alte companii de utilități pot controla toate procesele de servicii și de afaceri. Ei pot gestiona datele de bază, pot monitoriza rețelele și, de asemenea, pot factura serviciile clienților și partenerilor de afaceri.

Modului SAP IS-U acoperă de următoarele industrii:

Electricitate: Include segmentele de generare, comercializare, transport, distribuție, vânzare cu amănuntul, contorizare și asistență pentru clienți ale furnizorilor de energie electrică.

Gaze naturale : Include segmentele de distribuție, contorizare, vânzare cu amănuntul și îngrijire a clienților din cadrul utilizării finale a furnizorilor de gaze naturale.

Apă și apă uzată: Include segmentele de furnizare, tratare, distribuție, contorizare și asistență pentru clienți ale furnizorilor de apă și apă uzată.

Atentie! Pentru a putea face exercitiile practice din acest curs e necesar sa achizitionati un acces la un sistem SAP IDES care sa continua si solutia SAP IS-U (SAP IDES este o versiune a sistemului SAP ERP care conține date și scenarii predefinite, care sunt folosite în general în scopuri de formare și instruire ) de la un furnizor de servicii extern. Pretul este de 30 $/luna sau alte variante in functie de durata in care doriti sa aveti acces..

Cuprins

19 Lecții

Introducere in SAP

Introducere ERP
Introducere SAP ERP
Acces la sisteme SAP
Acces solutie SAP ISU
Instalare SAP Gui

SAP IS-U

Trainer

Horia Ciuclaru

5.0/5
11 Courses
26 Recenzii
340 Cursanți
Vezi mai mult

Scrie o recenzie

Industrial pipes and valves, complex systems.

 75.00 150.00

50% reducere
Nivel
Nivel intermediar
Lecții
19 lecții