Curs de reprofiliare în domeniul SAP

Curs de reprofiliare în domeniul SAP

Vrei un job în domeniul SAP?

Dacă ești în căutarea unei noi cariere într-un domeniu cu cerere ridicată, cu oportunități de dezvoltare profesională și salarii competitive, atunci acest program ar putea fi soluția pentru tine.

În cadrul acestui program, vei învăța toate aspectele esențiale ale platformei SAP, inclusiv informatii despre module sau parte de programare pentru incepători. Îți vom furniza informații, astfel încât să poți înțelege cum este utilizat SAP-ul în mediul de afaceri.

De asemenea, vei avea ocazia să învățați despre cele mai bune practici în implementarea SAP, precum și despre abordări de proiectare și dezvoltare pentru a putea configura și personaliza platforma SAP pentru a satisface nevoile specifice ale afacerii dvs.

În plus, vei avea acces la resurse de învățare de ultimă generație, inclusiv lecții video, module de învățare interactivă și resurse de învățare online, precum și webinarii SAP, in care mentorul îți va ghida pașii și te va ajuta să îți dezvoltați competențele în acest domeniu.

Programul nostru de reprofilare în domeniul SAP este proiectat pentru ați oferi o experiență de învățare completă și hands-on. Îți vom oferi instruire și suport constant pentru a te ajuta să obții competențele necesare pentru a deveni un specialist în SAP și pentru a fi gata să începi o carieră de succes în acest domeniu.

 

În final, suntem convinși că acest program de reprofilare va fi o alegere excelentă pentru oricine care caută o schimbare de carieră în domeniul SAP. Te încurajăm să te alături și să începi călătoria spre o carieră de succes într-un domeniu care va continua să crească și să prospere în următorii ani.

De ce SAP?

SAP este unul dintre cele mai utilizate sisteme de planificare a resurselor întreprinderii (ERP) din lume, fiind utilizat de mii de companii din întreaga lume pentru a-și gestiona operațiunile zilnice și pentru a-și optimiza procesele de afaceri. De la finanțe și contabilitate, la gestionarea lanțului de aprovizionare, marketing și vânzări, SAP acoperă o gamă largă de procese de afaceri. În consecință, cunoștințele și abilitățile în SAP sunt extrem de căutate în lumea afacerilor.

De aceea, acest curs de reprofilare în domeniul SAP este conceput pentru a oferi cursanților o înțelegere cuprinzătoare a sistemului SAP și pentru a le oferi abilitățile necesare pentru a-și construi o carieră în acest domeniu.

În timpul cursului, vei avea  oportunitatea să lucrezi cu versiunea SAP demo (SAP Netweaver AS ABAP 7.52 SP04 software),  care va fi instalată pe laptopul tău personal.

Formatul cursului și durata

Mentorul tău pe parcursul cursului

Alte informații utile legate de curs

Când este programat să înceapă cursul?
Cursul este programat să înceapă în luna mai 2023.

De ce am nevoie pentru a participa la curs?
Pentru a participa la curs ai nevoie de un calculator(exclus MAC), o conexiune la internet și multă dorință de cunoaștere :).  Pentru instalarea sistemului SAP ai nevoie de un laptop care să aibă minim 8GB de memorie si 80GB disponibili pe hard.

Trebuie sa am instalat sistemul SAP?
Imediat când începem cursul vă vom trimite pașii necesari pentru instalarea sistemului demo SAO, pe care iti recomandam sa il instalezi pentru a pune ulterior in practica informatiile pe care le vei primi la curs.

Cum se va desfăsura cursul?
Pe parcursul cursului vei primi 12 sedințe inregistrate video pe care sa le urmaresti, iar intercalat vor mai exista 4 sesiuni live, de întrebări și răspunsuri sau de recapitulare.

Prețul cursului

Acest curs este conceput pentru a te ajuta să îți dezvolți competențele și cunoștințele în domeniul SAP, una dintre cele mai populare soluții de software utilizate de companii din întreaga lume. Indiferent dacă ești începător în domeniul SAP sau dorești să îți actualizezi abilitățile existente, acest curs te va ajuta să obții cunoștințele și abilitățile necesare pentru a profita de avantajele oferite de SAP.

Cursul de Reprofilare în domeniul SAP este oferit la un preț competitiv de doar 300 de euro, iar acesta este o investiție valoroasă în viitorul tău. profesional. După finalizarea acestui curs, vei avea cunoștințele și abilitățile necesare pentru a obține o poziție în domeniul SAP și pentru a te asigura că ești pregătit să îți desfășori activitatea într-un mediu de afaceri modern.

Oferta

Curs - Reprofilare în domeniul SAP

300
  • Mentorat pe parcursului cursului
  • 12 lecții înregistate în format video
  • 4 sedințe în format live cu mentorul
  • Mentorat la sfârșitul cursului pentru realizarea unui CV profesional și aplicarea la diferite joburi sau internshipuri

Formular de înscriere