Curs SAP ABAP – webinarii live video online

Curs SAP ABAP – webinarii live video online

Vrei un job în domeniul SAP ABAP?

Dacă ești în căutarea unei noi cariere într-un domeniu cu cerere ridicată, cu oportunități de dezvoltare profesională și salarii competitive, atunci acest program ar putea fi soluția pentru tine.

În cadrul acestui program, vei învăța toate aspectele esențiale ale platformei SAP si despre partea de programare SAP ABAP. Îți vom furniza informații, astfel încât să poți înțelege cum este utilizat SAP-ul în mediul de afaceri.

Atenție! Nu sunt necesare cunoștinte anterioare de programare, deoarece vom începe totul de la 0 și vom explica fiecare concept.

De asemenea, vei avea ocazia să înveți despre cele mai bune practici în implementarea SAP, precum și despre abordări de proiectare și dezvoltare pentru a putea configura și personaliza platforma SAP pentru a satisface nevoile specifice ale afacerii dvs.

În plus, pentru recapitulare, vei avea acces la resurse de învățare de ultimă generație, inclusiv lecții video.

Programul nostru de reprofilare în domeniul SAP ABAP este proiectat pentru ați oferi o experiență de învățare completă și hands-on. Îți vom oferi instruire și suport constant pentru a te ajuta să obții competențele necesare pentru a deveni un specialist în SAP și pentru a fi gata să începi o carieră de succes în acest domeniu.

 

În final, suntem convinși că acest program de reprofilare va fi o alegere excelentă pentru oricine care caută o schimbare de carieră în domeniul SAP ABAP. Te încurajăm să te alături și să începi călătoria spre o carieră de succes într-un domeniu care va continua să crească și să prospere în următorii ani.

De ce SAP?

SAP este unul dintre cele mai utilizate sisteme de planificare a resurselor întreprinderii (ERP) din lume, fiind utilizat de mii de companii din întreaga lume pentru a-și gestiona operațiunile zilnice și pentru a-și optimiza procesele de afaceri. De la finanțe și contabilitate, la gestionarea lanțului de aprovizionare, marketing și vânzări, SAP acoperă o gamă largă de procese de afaceri. În consecință, cunoștințele și abilitățile în SAP sunt extrem de căutate în lumea afacerilor.

De aceea, acest curs de reprofilare în domeniul SAP ABAP este conceput pentru a oferi cursanților o înțelegere cuprinzătoare a sistemului SAP și pentru a le oferi abilitățile necesare pentru a-și construi o carieră în acest domeniu.

În timpul cursului, vei avea  oportunitatea să lucrezi cu versiunea SAP demo (SAP Netweaver AS ABAP 7.52 SP04 software),  care va fi instalată pe laptopul tău personal.

Formatul cursului și durata

Curricula cursului

1. Introducere în sistemul SAP
2. Data Dictionary
3. Introducere ABAP Editor
4. Efectuarea operațiilor
5. Siruri de caractere
6. Abap Debugger
7. Database Table
8. Alte tipuri de date
9. Operații pe Database Table
10. Tabele interne
11. Structura unui program și expresii logice
12. Realizarea ecranului de selecție
13. Modularizarea programelor
14. ALV – ABAP List Viewer

Mentorul tău pe parcursul cursului

Alte informații utile legate de curs

Când este programat să înceapă cursul?
Cursul este programat să înceapă în luna febaruarie 2024 si sa se finalizeze in mai 2024.

De ce am nevoie pentru a participa la curs?
Pentru a participa la curs ai nevoie de un calculator(exclus MAC), o conexiune la internet și multă dorință de cunoaștere :).  Pentru instalarea sistemului SAP ai nevoie de un laptop care să aibă minim 8GB de memorie si 80GB disponibili pe hard.

Trebuie sa am instalat sistemul SAP?
Inainte de inceperea curslui vă vom trimite pașii necesari pentru instalarea sistemului demo SAP, pe care iti recomandam sa il instalezi pentru a pune ulterior in practica informatiile pe care le vei primi la curs.

Cum se va desfăsura cursul?
Cursul va fi sub forma de webinar live si va avea loc in fiecare luni si joi de la ora 18:30 la 21. In total vor fi 32 de sedinte x 2.5h = 80 ore.

Primesc dipoma la sfarsitul cursului?
La sfarsitul cursului se va primi o diploma de participare emisa de cursurisap.ro. In plus vei primi, referinte despre ce va trebui sa includa CV-ul tau sau profilul de Linkedin pentru a reusi sa aplici la cat mai multe joburi si sa te programezi la interviuri la diferite companii.

Prețul cursului

Acest curs este conceput pentru a te ajuta să îți dezvolți competențele și cunoștințele în domeniul SAP ABAP, una dintre cele mai populare soluții de software utilizate de companii din întreaga lume. Indiferent dacă ești începător în domeniul SAP sau dorești să îți actualizezi abilitățile existente, acest curs te va ajuta să obții cunoștințele și abilitățile necesare pentru a profita de avantajele oferite de SAP.

Cursul de Introducere in SAP ABAP  este oferit la un preț competitiv de doar 1000 de euro, iar acesta este o investiție valoroasă în viitorul tău. profesional. După finalizarea acestui curs, vei avea cunoștințele și abilitățile necesare pentru a obține o poziție în domeniul SAP și pentru a te asigura că ești pregătit să îți desfășori activitatea într-un mediu de afaceri modern.

Oferta

Curs - Introducere SAP ABAP

1000
  • Mentorat pe parcursului cursului
  • 32 sedinte live a cate 2.5h
  • Acces 1 an de zile la toate cursurile de pe platforma CursuriSAP.ro
  • Mentorat la sfârșitul cursului pentru realizarea unui CV profesional și aplicarea la diferite joburi sau internshipuri

Formular de înscriere

    După trimiterea datelor urmează să vă contactăm pentru definitivarea procesului de înscriere. Dacă nu primiți un răspuns la cererea de înscriere în maxim 48 de ore, vă rugăm să ne scrieți pe contact@cursurisap.ro

    Dacă ai întrebări sau nelămuriri, ne poți contacta pe adresa de mail contact@cursurisap.ro sau telefonic la numarul 0742838517.

    Feedbackuri cursanți