Useri, roluri și autorizații în sistemul SAP

horia_poza3
Horia Ciuclaru
Ultima modificare iunie 23, 2024
2 persoane inscrise

Despre curs

Acesta este un curs de SAP despre utilizatori, roluri și autorizații și este esențial pentru gestionarea eficientă și securizată a accesului într-un sistem SAP. În cadrul acestui curs, participanții vor învăța despre crearea și administrarea conturilor de utilizator, tipurile de utilizatori, precum și configurarea și resetarea parolelor. De asemenea, vor fi abordate diferențele dintre roluri și profiluri, precum și metodele de creare și gestionare a acestora. Vor înțelege importanța rolurilor compozite și simple și conceptul de roluri bazate pe sarcini sau poziții.

Autorizările și obiectele de autorizare reprezintă o parte crucială a cursului, explicându-se cum se creează și modifică autorizațiile și cum se gestionează problemele de autorizare.

Participanții vor deveni familiarizați cu principalele transacții și instrumente utilizate în administrarea utilizatorilor și rolurilor, cum ar fi SU01 pentru administrarea utilizatorilor si PFCG pentru gestionarea rolurilor. Cursul include și exerciții practice și studii de caz pentru a aplica cunoștințele dobândite în scenarii reale. În concluzie, acest curs este destinat administratorilor de sistem și consultanților SAP, oferindu-le cunoștințele necesare pentru a gestiona accesul utilizatorilor în mod eficient și securizat.

Cuprins

17 Lecții

Introducere in SAP

Introducere ERP
Introducere SAP ERP

Instalare sistem SAP

Useri, profile, roluri si autorizatii

Trainer

Horia Ciuclaru

5.0/5
12 Courses
26 Recenzii
349 Cursanți
Vezi mai mult

Scrie o recenzie

auth

 50.00 100.00

50% reducere
Nivel
Nivel intermediar
Lecții
17 lecții